Grondanker van gegalvaniseerd Staal voor Windschermstokken

€ 12,95

Grondanker van gegalvaniseerd Staal om uw Windscherm stevig en makkelijk te plaatsen, zo hoeft U niet steeds opnieuw met de hamer aan de slag, maar kunt U Uw Windscherm snel weer opzetten. Dit is vooral handig op de Camping of in de Tuin zodat U het Windscherm snel kunt opbergen en in een handomdraai weer opzet omdat de Grondankers nog precies op maat in de grond zitten.

De Grondankers kunnen mooi vlak in het grasveld worden geplaatst (beste is om ze in te graven en daarna stevig aan te drukken)) en U heeft daar geen omkijken meer naar.

Ook verzekerd dit Windscherm Grondanker een solide plaatsing van de Windschermstok (diepte 28cm.), zodat ook bij stevige wind het Windscherm dat gemakkelijk kan weerstaan.

De Grondankers kunt U per stuk bestellen. Bij een 4 Meter Scherm heeft U 4 stuks nodig, bij een 5 Meter Scherm 5 stuks, bij een 6 Meter Scherm 6 Stuks, bij een 7 Meter Scherm 7 stuks.

Aantal
Op voorraad

Wij adviseren Aluminium stokken bij plaatsing voor langere tijd op de Camping en/of in de Tuin. Aluminium heeft een zeer lange levensduur en is zeer licht in gewicht.

Bij gebruik van Houten stokken, adviseren wij om ongeveer 50 cm van de onderkant van de stok te behandelen met blanke lak,  ivm het uitzetten van het hout door vocht.

Technische Specificaties:

Lengte: 38 cm

Stokdiepte in het Anker: 28 cm

Diameter Buis Buitenkant: 35mm. Binnenkant: 29mm.

Gewicht Grondanker: 600 gram

Materiaal: Gegalvaniseerd Staal

Ean 5425009106112
59 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in