Grootste assortiment van Europa     Levering uit Voorraad    Ontworpen en geproduceerd in Europa    Uitstekende Klantenservice  

Stoffen en onderhoud

Windscherm stoffen en onderhoud  Polyester, Nylon en Dralon® zijn synthetische stoffen.
  Het grote voordeel van synthetische textielvezels is dat ze veel beter bestand zijn tegen slijtage,
  en beter te reinigen dan vezels van natuurlijke oorsprong, zoals katoen.
  Textiel gemaakt van synthetische vezels heeft dan ook een groot gebruiksgemak.
 Nylon

Nylon is een elastische, waterafstotende en duurzame stof die zacht aanvoelt. Het is een sterke stof en vormvast. Nylon kreukt niet en neemt vrijwel vocht op. De syntetische vezel behoud zijn kleur en is UV bestendig.

Onderhoud: Nylon is een mooie, waterafstotende stof die vormvast is en niet kreukt. Prima te wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden. De droogtrommel is niet nodig, omdat nylon van zichzelf zeer snel droogt Polyester

Polyester

Polyester is een gladde, lichte en duurzame stof, daarom heeft vuil geen grip op deze stof . Het is een sterke stof en ze is vormvast. Ze neemt nauwelijks vocht op en de hoge kleurechtheid zorgt voor langdurig behoud van de originele kleuren.

Onderhoud: Polyester mag gewassen geworden op 40°C.

Dralon®

Dralon® is een weefsel dat uit 100% acryl bestaat. Onze dralon is niet alleen uv-bestendig maar ook zeer goed water- en vuilafstotend door de extra Teflon coating voor stoffen.
Gewicht : 200g/m²

Onderhoud: De meeste vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het deppen met helder lauw water en een zachte borstel
. Voor hardnekkige vlekken raden wij u aan een zachte zeep te gebruiken of gebruik te maken van het onderhoudsproduct 303 High Tech Fabric Clean, opgelost in lauw water.
 Wanneer de stof is gewassen, laat u die drogen in de open lucht. Na het wassen van de stof kan u ze opnieuw waterafstotend maken met het onderhoudsproduct 303 Fabric Guard.