Grootste assortiment van Europa     Levering uit Voorraad    Ontworpen en geproduceerd in Europa    Uitstekende Klantenservice  

6 Meter Breed

Strand en Camping Windscherm-Doeken van duurzaam Polyester, lengte 6 meter. 

Het Windscherm-Doek bestaat uit 5 vlakken van 1.20 meter breed, voorzien van 6 stokzomen.

Stofhoogte 1.37 Meter.

Inclusief transparante kunststof hoes.

***TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE WINDSCHERMSTOKKEN: WAAR GAAT U HET WINDSCHERM GEBRUIKEN?

* STRAND:

De Houten Stokken (1-Delig en Deelbaar) zijn ideaal voor op het Strand, de Stokken eindigen in een Punt, waardoor ze zich zeer gemakkelijk, met een Houten Hamer, 25-30cm. het zand in laten slaan. Scheerlijnen en Haringen NIET nodig! De Aluminium Stokken hebben geen Punt, daardoor dus niet geschikt voor op het Strand! 

CAMPING/TUIN:

De lichtgewicht Aluminium Stokken zijn uitermate geschikt voor op de Camping of in de Tuin, zeker in combinatie met de gegalvaniseerde stalen Grondankers. Ook de Houten Stokken zijn zeer geschikt voor op de Camping en in de Tuin en passen ook in de Grondankers! (Tip: behandel het onderste gedeelte van de Houten stokken met Blanke Lak tegen Vocht en Vuil uit de vaste grond!)

* COMBINATIE STRAND & CAMPING/TUIN:

Kies dan voor de Houten Stokken, deze kunnen ook in de Grondankers (Tip: behandel het onderste gedeelte van de Houten Stokken met Blanke Lak tegen Vocht, dit voorkomt het uitzetten van het Hout).

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters