6m Turquoise/Wit Dralon Windscherm - 6m

€ 135,00

Strand en Camping Windscherm gemaakt van zeer duurzaam Dralon, lengte 6 meter met 6 houten stokken.

Stofhoogte 1.37 mtr. Stoklengte 1.80 mtr.

Draaggewicht incl. luxe kunststof draagtas: 5,7 kg.

Dralon

Onze windschermen in Dralon garanderen uw comfort. De aangename zachte stof is geschikt voor intensief gebruik en biedt  bescherming tegen te felle wind. Dralon is een sterke synthetische stof dat uit 100% acryl bestaat. Onze Dralon is niet alleen UV-bestendig, maar is ook zeer goed water- en vuilafstotend door de extra Teflon coating voor stoffen. De hoge kleurechtheid zorgt voor langdurig behoud van de originele kleuren. 

Aantal
Op voorraad

Te kiezen opties

Houten Windscherm Hamer
Houten Windscherm Hamer
€ 7,95

Het grote voordeel van synthetische textielvezels is dat ze veel beter bestand zijn tegen slijtage en ook beter te reinigen zijn dan vezels van natuurlijke oorsprong, zoals katoen. Daardoor heeft textiel gemaakt van synthetische vezels een groot gebruiksgemak. 

Onderhoud De meeste vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het deppen met helder lauw water en een zachte borstel.

Voor hardnekkige vlekken raden wij u aan een zachte zeep te gebruiken.   

Wanneer de stof is gewassen, laat u die drogen in de open lucht. Extra Opties: Dit windscherm kan ook geleverd worden met deelbare houten stokken in plaats van de vaste stokken, deze kunt U hier bestellen, de vaste stokken worden dan vervangen voor de deelbare! Mocht U kiezen voor de lichte en duurzame Aluminium stokken in plaats van de standaard vast houten stokken dan kunt U deze hier bij bestellen, de Aluminium stokken worden dan geleverd in plaats van de standaard vaste houten stokken.

Ean 5425009102329
2 Items

Datasheet

Breedte
6 meter

Je bent misschien ook geïnteresseerd in