Grootste assortiment van Europa     Levering uit Voorraad    Ontworpen en geproduceerd in Europa    Uitstekende Klantenservice  

5 Meter Breed

Dralon Windscherm-Doeken, bestaand uit 4 Vlakken van 125 Cm. 

Inclusief luxe kunststof Draagtas.

Benodigd aantal Stokken is 5.

Onze Windschermen van Dralon garanderen uw comfort. De aangename zachte stof is geschikt voor intensief gebruik en biedt  bescherming tegen te felle wind. 

Dralon is een sterke synthetische stof dat uit 100% acryl bestaat. Onze Dralon is niet alleen UV-bestendig, maar is ook zeer goed water- en vuilafstotend door de extra Teflon coating voor stoffen. De hoge kleurechtheid zorgt voor langdurig behoud van de originele kleuren. 

Windscherm doekenstokken-hamer-doek-klein.JPGGrond Ankers

***TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE WINDSCHERMSTOKKEN: WAAR GAAT U HET WINDSCHERM GEBRUIKEN?

* STRAND:

De Houten Stokken (1-Delig en Deelbaar) zijn ideaal voor op het Strand, de Stokken eindigen in een Punt, waardoor ze zich zeer gemakkelijk, met een Houten Hamer, 25-30cm. het zand in laten slaan. Scheerlijnen en Haringen NIET nodig! De Aluminium Stokken hebben geen Punt, daardoor dus niet geschikt voor op het Strand! 

CAMPING/TUIN:

De lichtgewicht Aluminium Stokken zijn uitermate geschikt voor op de Camping of in de Tuin, zeker in combinatie met de gegalvaniseerde stalen Grondankers. Ook de Houten Stokken zijn zeer geschikt voor op de Camping en in de Tuin en passen ook in de Grondankers! (Tip: behandel het onderste gedeelte van de Houten stokken met Blanke Lak tegen Vocht en Vuil uit de vaste grond!)

* COMBINATIE STRAND & CAMPING/TUIN:

Kies dan voor de Houten Stokken, deze kunnen ook in de Grondankers (Tip: behandel het onderste gedeelte van de Houten Stokken met Blanke Lak tegen Vocht, dit voorkomt het uitzetten van het Hout).

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters