Windscherm Polyester blauw wit 5 meter
  • Windscherm Polyester blauw wit 5 meter

5m Blauw/Wit Polyester Windscherm - 5m

€ 79,95

Strand en Camping Windscherm van Polyester, lengte 5 meter met 5 houten stokken.

Stofhoogte 1.37 mtr. Stoklengte 1.80 mtr.

Draaggewicht incl. transparante kunststof hoes: 4.4 kg.

Onze windschermen in polyester garanderen een uitstekende prijs/kwaliteit. Deze licht glanzende stof is geschikt voor intensief gebruik en biedt bescherming tegen te felle wind. Polyester is een gladde, lichte en duurzame stof die zacht aanvoelt. Ook is polyester een sterke synthetische stof die  nauwelijks vocht opneemt en vormvast is. De hoge kleurechtheid zorgt voor langdurig behoud van de originele kleuren. 

Aantal
Op voorraad

Te kiezen opties

Houten Windscherm Hamer
Houten Windscherm Hamer
€ 7,95

Polyester: Het grote voordeel van synthetische textielvezels is dat ze veel beter bestand zijn tegen slijtage en ook beter te reinigen zijn dan vezels van natuurlijke oorsprong, zoals katoen. Daardoor heeft textiel gemaakt van synthetische vezels een groot gebruiksgemak. 

Onderhoud: Polyester mag gewassen worden op 40°C., uithangend laten drogen, niet in de wasdroger.

Extra opties:

Dit windscherm kan ook geleverd worden met deelbare houten stokken in plaats van de vast stokken, deze kunt U hier bestellen, de vaste stokken worden dan vervangen voor de deelbare! Mocht U kiezen voor de lichte en duurzame Aluminium stokken in plaats van de standaard vast houten stokken dan kunt U deze hier bij bestellen, de Aluminium stokken worden dan geleverd in plaats van de standaard vaste houten stokken!

Ean 5425009105016
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in