Grootste assortiment van Europa     Levering uit Voorraad    Ontworpen en geproduceerd in Europa    Uitstekende Klantenservice  

Windscherm Nylon licht grijs wit 5 meter
  • Windscherm Nylon licht grijs wit 5 meter

5m Licht-Grijs Nylon Windscherm - 5m

€ 79,00

Strand en Camping Windscherm gemaakt van duurzaam Nylon, lengte 5 meter.

Het Windscherm bestaat uit 4 vlakken van 1.25 meter, voorzien van 5 stokzomen met 5 Eéndelige, houten stokken van 1.80 meter hoog.

Stofhoogte 1.37 meter.

Draaggewicht incl. transparante kunststof hoes: 3.9 kg.

Heeft U liever Deelbare, 2-Delige Houten Stokken (Vervoerslengte 1.10 mtr. ipv 1.80 mtr) of Lichtgewicht Aluminium Stokken (Lengte 1,80 mtr.), eventueel in Combinatie met Aluminium Grondankers (Veel gebruikt op de Camping en in de Tuin), ga naar Home en klik op de Rubriek: ZELF WINDSCHERM SAMENSTELLEN en zie de mogelijkheden.

Aantal
Op voorraad

Nylon:

Onze Windschermen in Nylon zijn een budgetvriendelijk alternatief. Deze lichte stof biedt bescherming tegen te felle wind en is geschikt voor occasioneel gebruik. Nylon is een synthetische stof.

Het grote voordeel van synthetische textielvezels is dat ze veel beter bestand zijn tegen slijtage en ook beter te reinigen zijn dan vezels van natuurlijke oorsprong, zoals katoen. Daardoor heeft textiel gemaakt van synthetische vezels een groot gebruiksgemak. 

Nylon is een elastische, waterafstotende en duurzame stof die zacht aanvoelt. Het is een sterke stof en vormvast. Nylon kreukt niet en neemt vrijwel geen vocht op. De syntetische vezel behoud zijn kleur en is UV bestendig.

Onderhoud:

Nylon is een mooie, waterafstotende stof die vormvast is en niet kreukt. Kleine vlekken kunnen worden verwijderd met lauw water en een doek, Nylon is ook prima te wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden. De droogtrommel is niet nodig, omdat nylon van zichzelf zeer snel droogt.

Ean 5425009100172

Datasheet

Breedte
5 meter
country of origin
Netherlands
Stof
Nylon

Je bent misschien ook geïnteresseerd in